2008-02-07

Cliff hvem?

Cliff føler sig glemt, når der skrives om popmusikkens historie. Han mener, at han udelades med vilje, selvom han var een af de første, der sang rock'n'roll i England.
Et citat:
"You can't write about Kings and Queens and leave them out because you didn't like them. But I'm not going to commit suicide over it. The public know what I've done."

Man kan læse artiklen her.

Og så har Cliff været ude med kritik af The Beatles' guitar-soloer og har beskrevet nogle af dem som "horrific" og "out of tune". Hvilket han jo sikkert har ret i. Men det var vel osse deres brand, at alt ikke skulle spilles eller synges rent? Jeg ved det ikke. Ihvertfald er den engelske presse ikke glad for Cliff..ærgerligt nok. Jeg tror såmænd ikke, han har ment, at alle The Beatles' sange var noget møg - og når man læser artiklen, lyder det, som om hans citater er taget ud af sammenhæng for at skabe ballade..man kan læse den her. For Cliff er det vigtigt at synge og spille rent - og det var det vist ikke for The Beatles. Så er den ikke længere. Hurra for forskelligheden :-)

0 comments by Cliffies:

  © Blogger template 'Morning Drink' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP