2008-04-30

Så er de færdige med at gå..

Der er sikkert gået mange skridttællere til. Nu har Olivia & slæng gået færdigt - se her:




Cowboy in China: it's been Magic!

Ser Cliff en anelse træt ud? Jeps.

Great Walk tema-sangen "Right here with you"

Her er Olivia Newton-Johns temasang til "Great walk to Beijing":




Inspirational Great Walk theme song 'Right Here With You'

2008-04-28

Great walk to Beijing Website

Cliff går stadig rundt på den kinesiske mur, og man kan følge ham og de andre - både kendisser og folk, der har overlevet kræft - på den officielle Great walk to Beijing webside. Her kan man finde en dagbog, video, billeder osv.


Cliff udtaler:
“I’ve been walking five miles a day in Barbados, as well as going to
the gym, but what I find with training is when you get to what you’ve
been training to do, it’s always tougher than you think”. Uuha, pas nu på, Cliff. Tag pauser. Drik vand. Kvæd en vise. Osv. osv.

Cliff synger med Larry Norman

Larry Norman, som er blevet kaldt "father of Christian rock music" døde 24. februar 2008. Han blev født i Corpus Christi, Texas, og har sunget med blandt andre Janis Joplin, The Who og Jimi Hendrix. Han er optaget i The Gospel Music Hall of Fame.

Her synger han duet med Cliff. Sangen hedder "The rock that doesn't roll". Han har desuden osse skrevet Cliffs hit "UFO", som handler om, at Jesus er et "unidentified flying object" :-) Den sang synger han selv bagefter i klippet. Jeg har altid været glad for den - altså i Cliffs version.

"And He will come back like He promised
with the price already paid
He will gather up His followers
and take us all away
He's an unidentified flying object
coming back to take you home
He's an unidentified flying object
and He will roll away your stone"




LARRY NORMAN AND CLIFF RICHARD (RARE)

20 flight rock

Et dejligt klip :-) Her er Cliff i en optagelse fra 1959. Han synger "Twenty flight rock", som er et gammelt Eddie Cochran-nummer.





Cliff Richard - Twenty flight rock

2008-04-27

F Word

For de, der missede Gordon Ramseys program The F Word, hvor Cliff var gæst (for efterhånden længe siden), så er klippet her:




Cliff Richard on the 'F word'

2008-04-26

Gru

Her på bloggen var vi begejstrede, fordi Cliff udviser sådan et gåpåmod og udfordrer The Great Wall of China. Vi heppede, vi klappede, vi råbte "Ja, sådan skal dén mur ha' det"! Indtil vi så et billede af muren. Og det er altså muren over dem alle. Nu kommer mødrene op i os. Vi har set en frimodig Cliff stå ved siden af Olivia Newton-John og være macho-mand..men vi er bekymrede. Har han nu gennemtænkt det? Ved han, hvad ordet stejl betyder? Står der en heliko-peter klar til at redde ham, når han ikke kan få vejret pga. for stramme shorts og for stejl en mur? Vi aner det ikke, og vi er dybt bekymrede. Der er en risiko for, at manden dratter ned og efterlader os alene..Cliff-løse.

Så vi beder alle Cliff-fans forene sig i bøn. "Kære Gud, Cliff går rundt på Great Wall of China. Sørg for han har noget at holde fast i".


Hjælp, kære fans. Bed så dybt og længe I har lært - så kan Cliff takke OS, hvis han gennemfører. For selvom vi er ydmyge fans, så skal han da gøres opmærksom på vores bønner..hvis vi altså får lov at beholde ham.



2008-04-25

Se Cliff og Olivia LIVE på deres gåtur

Yes! Cliff har begyndt sin gåtur i Kina, og I kan se Cliff og Olivia Newton-John live her i et interview i en engelsk udsendelse. Og jeg siger altså stadig, så gift Jer dog. Jeg lærer aldrig at forstå det. De skal da ha' hinanden. Kan vi ikke få arrangeret det, Helle?



MED ØNSKE OM EN RIGTIG GOD WEEKEND FÅR VI CLIFF HER I : DON´T TALK TO HIM.

2008-04-24

Cliffs tur til Brasilien

Cliff har været på en tur til Brasilien for Tearfund. Turen blev filmet - ikke kun af Tearfund men osse af BBC, som viser det i et Songs of Praise-specialprogram senere på året. Man kan blandt andet se Cliff spille fodbold med en flok drenge :-) Men selvfølgelig vigtigst af alt det gode arbejde, som Tearfund udfører i området.

Cliffs bidrag til The Great Walk to Beijing Project hedder "
Find A Little Faith" og er skrevet af canadiske Amy Sky. Det vides endnu ikke, om sangen vil komme som single eller kun som download. Jeg glæder mig til at høre den! Og Cliff lover updates om hans gåtur - han er med på de sidste to etaper, som vistnok siges at skrå rimelig meget - updates sker derfor kun, hvis han ikke falder ned.

Mere her.



2008-04-23

She's a gypsy

Jeg har - igen - siddet oppe den halve nat, men jeg er egentlig forbavsende frisk. Trætheden skal nok melde sig senere på dagen.

Jeg elsker at høre Cliff; man blir i så godt humør af det - og den her sang har altid været een af mine favoritter:





Cliff Richard-She's a gypsy

2008-04-21

Madonna

Madonna har med sin Justin Timberlake-duet "4 minutes" opnået i alt 13 hits, der har ligget på førstepladsen i England. Cliff har 14 :-) Og vi er så vilde med ham, at det grænser til hysteri...





Cliff Richard & Wet Wet Wet - GOODNIGHT GIRL (1992)

Gospel

Cliff synger "You can't get to Heaven by living like Hell".

2008-04-16

Lige kommet fra arbejde kl. er 8.00 og tid til en time på sofaen.. Jeg stod op kl 3.

Skulle lige nyde denne video... og er sikker på jeg sover godt nu...

2008-04-14


Jeg har fået en t-shirt idag.... med mit navn på.


ha ha ha


hvor gamle er det lige jeg er.. ??


HER ER CLIFF SÅ...I MISUNDERSTOOD MAN. TIL SIDST I VIDEOEN SNAKKER DE OM DA HAN VAR VED DRONNINGEN OG BLIVE TIL SIR CLIFF.
SÅ KLIPPET ER NOK FRA 1995

OG SER HAN GODT UD.... ELLER SER HAN GODT UD..

MISUNDERSTOOD MAN:

Nu har Gitte været igang herinde igen.... Det er blevet rigtig godt !!!!!!! synes I ikke ???????

Så kære Cliff fans, vi kan jo se I kommer forbi, skriv en lille hilsen.

Vi er jo vilde med Cliff her og det kunne jo være dejlig at hilse på alle jer der også er vild med ham.

2008-04-13

Simplicity

Go'morgen alle Cliff-fans! Det er søndag morgen, og jeg render rundt lidt småforelsket med hjemmesko og uglet hår. Jeg skal ud og motionere i formiddag, men inden er der vist behov for lidt Cliff ud af højttalerne.

Her i programmet Ohne Filter fra 2004 synger Cliff sangen Simplicity, mens han hopper lidt op og ned og ser rigtig glad ud  heart 



Lad mig så komme ud i aprilvejret...

F Word

På lørdag kl. 10.10 kommer Cliff på tv på TV3+ i programmet "The F Word", hvor kokken Gordon Ramsay er vært. Det er det famøse program, hvor Cliff kommer til at tale dårligt om sin egen vin smile_regular

ScreenShot023

Og lidt flere billeder...

ScreenShot022 ScreenShot024 ScreenShot023 ScreenShot001

Love :-)



ScreenShot019 ScreenShot013 ScreenShot014 ScreenShot015 ScreenShot017 ScreenShot016 ScreenShot018 ScreenShot012

Flere billeder!

ha

ScreenShot002

ScreenShot007 ScreenShot008
ScreenShot009 ScreenShot010
ScreenShot011


ScreenShot006

2008-04-11

Nogle sange fra The Event

Her er nogle dejlige sange fra The Event:





Personligt er jeg rigtig, rigtig glad for Bird Dog. Det er en genial sang.
Og hvad med det dér pink tøj? Mindst lige så genialt.

2008-04-08

Ny sang

En række kunstnere har sagt ja til at gå en rigtig lang tur sammen med Olivia Newton-John. Turen hedder "Great Walk to Beijing" og skal indsamle penge til kræftforskning. Der bliver i samme forbindelse indspillet en plade med forskellige kunstnere, blandt andre Richard Marx, Cliff Richard og Keith Urban.

2008-04-01

Billeder

Der er ikke så meget nyt på Cliff-fronten og så alligevel - men måske en anelse ondsindet. En tysk akademisk undersøgelse viser, at den person der bedst optræder i rollen som frelser er Cliff Richard, fordi han er forblevet ugift, ofte synger om kærlighed og tilgivelse og optræder som en person, der modellerer sig selv efter Kristus. Han optræder desuden tit med udbredte arme som Jesus på korset. Anja Löbert, som har lavet undersøgelsen, siger dog, at det ikke betyder, Cliff tror, han er Jesus..men nærmere at han portrætterer sig som en slags frelser-type: "The message is not so much 'I am the Saviour' as 'I am a saviour (of some sort)'. 

Det lyder jo ikke særlig tiltalende, synes jeg. Og jeg er ikke helt enig. Jeg mener, han portrætterer sig som kristen sanger, ikke som en slags frelser. Det har uden tvivl betydet meget for karrieren, at Cliff er forblevet ugift - men ligefrem at påstå, at det er for at virke frelseragtig, det er lidt langt ude, synes jeg. Men her bringer vi alt nyt, godt som skidt..Hvis man vil læse artiklen, er den her.

ScreenShot001
ScreenShot003
ScreenShot002

ScreenShot004
ScreenShot005

  © Blogger template 'Morning Drink' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP