2008-04-26

Gru

Her på bloggen var vi begejstrede, fordi Cliff udviser sådan et gåpåmod og udfordrer The Great Wall of China. Vi heppede, vi klappede, vi råbte "Ja, sådan skal dén mur ha' det"! Indtil vi så et billede af muren. Og det er altså muren over dem alle. Nu kommer mødrene op i os. Vi har set en frimodig Cliff stå ved siden af Olivia Newton-John og være macho-mand..men vi er bekymrede. Har han nu gennemtænkt det? Ved han, hvad ordet stejl betyder? Står der en heliko-peter klar til at redde ham, når han ikke kan få vejret pga. for stramme shorts og for stejl en mur? Vi aner det ikke, og vi er dybt bekymrede. Der er en risiko for, at manden dratter ned og efterlader os alene..Cliff-løse.

Så vi beder alle Cliff-fans forene sig i bøn. "Kære Gud, Cliff går rundt på Great Wall of China. Sørg for han har noget at holde fast i".


Hjælp, kære fans. Bed så dybt og længe I har lært - så kan Cliff takke OS, hvis han gennemfører. For selvom vi er ydmyge fans, så skal han da gøres opmærksom på vores bønner..hvis vi altså får lov at beholde ham.4 comments by Cliffies:

Helle & Gitte April 26, 2008 at 12:58 PM  

Det var godt Gitte. Så håber vi alt mulig held og lykke på turen til vores alle sammens dejlige CLIFF.
Men det bliver nu rart at høre fra ham når han er godt hjemme igen.

Gitte April 26, 2008 at 1:04 PM  

Ja, han har bare at tage nogle ENORME pauser på dén tur..

Erika April 27, 2008 at 9:09 PM  

Go' humor, hehe.
Hav nu lidt tiltro til manden ;-)

Gitte April 27, 2008 at 10:01 PM  

Du har ret..vi blev bare lidt bekymrede *griner*

  © Blogger template 'Morning Drink' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP