2008-05-31

skønne klip fra tiden med Cliff

what the world needs now is love

2008-05-29

Cliff i gameshowet "Call my bluff"

Så er der mulighed for at se Cliff i det engelske gameshow "Call my bluff" - og med nu desværre afdøde Jill Dando, som var Cliffs gode veninde.Cliff Richard in Call My Bluff (1)Cliff Richard on Call My Bluff (2)Cliff Richard on Call My Bluff (3)


Cliff lyver egentlig rigtig godt :-)

Cliff Richard and The Shadows : Together Again

Der er lavet en stor australsk produktion for at fejre Cliffs 50-års jubilæum. Den australske sanger Marty Rhone har rollen som Cliff, og ifølge kritikerne gør han det fremragende. Showet er opdelt i to, hvor første halvdel er dedikeret til Cliff og The Shad's tidlige hits, mens anden afdeling inkluderer hits som Devil Woman og Wired for Sound. På Rhone's hjemmeside kan man også se billeder fra showet. Og anmelderne siger:

"Absolutely sensational"
"Brilliant, I didn’t want it to end"
"Memorable, Cliff & Hank Marvin would approve."
"This is a show not to be missed."

2008-05-27

Hør Cliff tale om Islam

Cliff sammenligner Islams nutidige udvikling med den udvikling, som kristendommen gennemgik for hundreder af år siden. Hør her:Cliff Richard on Islamic Faith

2008-05-25
Så har Gitte været på spil igen... og igen er det gået ud over hendes nattesøvn.

Hun har lavet vores blog lidt om igen ... Jeg synes det er blevet rigtig godt.. synes I ikke. ??
Her har vi lige et par helt nye billeder af Cliff.

Man må sørme sige at manden holder sig godt hva ??

Vi har denne Sir Cliff blog fordi vi er vilde med ham, og hans musik... og hvis I er her nu og læser dette her, så synes I sikker også om ham.... så... skriv en lille hilsen til os... vi vil gerne høre fra andre Cliff fans....

2008-05-24

Cliff er voldsom på en rugby-bane

Nej, vi er ikke døde her på bloggen. For mit eget vedkommende (jeg er Gitte) har jeg haft nogle computerproblemer - igen. På Cliff-fronten er der ikke sket voldsomt meget, udover at det er kommet frem, at Cliff var "his school's most aggressive rugby player". Det er jo virkelig store nyheder..helt vildt. Mere her.

Og en lille sang:


Cliff Richard - When

2008-05-16
Så er der kommet smukke nye ting med Cliff..
Kig ind på some people hjemmeside. Den er rigtig god..

Cliff Richard & Olivia Newton John - Find a Little Faith NEW


2008-05-14

Smykke

Starscents har lavet et meget smukt smykke i anledning af Cliffs 50-års jubilæum. Smykket kan ses (og købes) her.

2008-05-11

Cliff læser fra Bibelen

Her læser Cliff "In the beginning" fra sin nye bog '50 Favourite Bible Stories' , som blev udgivet d. 8. maj. Illustrationerne er af Stephen Waterhouse.

Lydkvaliteten er dårlig, men det er sjovt at se :-)

2008-05-09

Cliffs top 50 Bibel-historier

I anledning af Cliffs 50 års-jubilæum udgives "Cliff Richard's Top 50 Bible stories for kids", som blandt andet indeholder historien om Jonas og hvalen, Josef og hans brødre og Jesu sidste måltid. Cliff siger: "It's teaching about a God who loves us and invites us to love him back
and to love our neighbour as ourselves (that) has redirected the lives
of the poor and the mighty the world over
." Cliff siger osse, at Church of England skulle komme ned på et mindre intellektuelt plan og gøre det kristne budskab mere enkelt. Samtidig skal kirken være mindre fordømmende og bruge hjertet mere.

For de, der er Cliff-GALE (og det er vi jo her på bloggen), så kan man i artikel to se et billede af Cliff med nogle blå balloner, hvorpå der står "50 favourite Bible stories". Vi kan ikke bringe billedet på grund af copyright-lovene - men klik her og se det. Og så siger vi tillykke til Cliff med bogudgivelsen og håber, at den sælger RIGTIG godt.

Jeg ku da godt tænke mig et eksemplar - vil den mon være mulig at købe gennem fanklubben? Helle?

2008-05-06

The Case 5-6

De sidste to afsnit af The Case:
Cliff Richard & Olivia Newton-John in The Case (5)
Cliff Richard & Olivia Newton-John in The Case (6)

The Case 3-4

The Case afsnit 3-4:Cliff Richard in The Case (3)
Cliff Richard and Olivia Newton-John in The Case (4)

The Case 1-2

Her kan du se The Case, en lille sjov film, hvor Cliff spillede hovedrollen.

Cliff Richard in The Case (1 of 6)
Cliff Richard in The Case (2)

Ups

Ups. Kom til at blogge om det samme som Helle - men jeg havde altså ikke set hendes indlæg :-)
Der er mere om Cliffs sejr her.

VI ER LYKKELIGE FOR, AT HAN VANDT!!!!

Cliff vandt Grand Prix i 1968

Cliffs sang "Congratulations" var favorit til at vinde Melodi Grand Prix i 1968, men alligevel vandt Spaniens Massiel med sangen "La La La", mens Cliff blev nummer to. Nu er det kommet frem, at Spaniens diktator Francisco Franco havde en finger med i spillet, fordi han havde brug for et bedre omdømme - også selvom det kun var i Grand Prix-sammenhæng. Og Cliff udtaler nu: "If, like they say, they believe there is evidence that it was I that was the winner, there won't be a happier person on the planet," he told newspaper the Guardian. "It's never good to lose, never good to feel a loser."

Vi siger tillykke med sejren. Her er sangen:
Cliff Richard - Congratulations


HVAD HAR DE HAFT GANG I.....


det gør man bare ikke imod Cliff.
En af mine Cliff veninder har læst teksten i en midtjysk avis:
Lidt sent at skrive, men :

franco stjal Cliff Richards sejr mandag d. 5. maj. 2008 - kl. 20:57Madrid - Popsangeren Cliff Richard skulle egentlig have vundet Melodi Grand Prix i 1968. Men Spaniens diktator snød, så det spanske bidrag vandt.Den britiske popsanger Cliff Richard fik frastjålet sin sejr ved Det Internationale Melodi Grand Prix i 1968, og det var Spaniens diktator, Francisco Franco, der havde snydt med stemmeafgivningen.Det hævder i hvert fald et spansk dokumentarprogram.Cliff Richard var også bookmakernes favorit med nummeret "Congratulations", men han tabte i et snævert opgør med blot et point til spanske Massiel og sangen "La La La".Ifølge dokumentarprogrammet, lavet af Montse Fernandez Villa, rejste chefer fra spansk tv på foranledning af Franco rundt i Europa forud for Melodi Grand Prix-finalen. De tilbød at købe forskellige programmer hos deres europæiske kolleger, hvis de til gengæld fik stemmerne i finalen.Fernandez Villa siger, at Franco regnede en sejr for stor betydning, da han mente, at det ville styrke Spaniens internationale omdømme.


2008-05-04

Cliff udtaler sig om besværet med at blive spillet på radioen

De VIL bare ikke spille hans musik. De engelske radiostationer vil ikke spille Cliffs sange. Undtagen når han udgiver en sang under et falsk navn - og det har han gjort før.

Mere her.

Close to you

Gudskelov er Cliff kommet helskindet hjem fra Kina. Derfor tak til alle de fans, der holdt ham på muren gennem bønner og gode tanker :-) Det er selvfølgelig osse hans egen fortjeneste, at han klarede det..men alligevel. Vi var bekymrede i stor stil.

Her synger han en sød duet sammen med Olivia. Klippet er fra komedien The Case, hvor Cliff spiller hovedrollen.

Olivia Newton-John and Cliff Richard - Close to you

2008-05-03

Vi har hørt at the Shadows og Cliff tager på turne til næste år.. og det skulle være 99% sikker at de kommer til Danmark..

Så her på bloggen krydser vi finger for at rygte taler sandt. !! Det er godt nok længe at gå og kryds finger, men hvad gør man ikke for at se Cliff..

VI HÅBER .....

Her har vi Cliff og The Shadows : "Willie & The Hand Jive" fra 1981


  © Blogger template 'Morning Drink' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP