2008-11-12

Cliff Richard skal fejres på TV - skriv under og støt sagen!

Helle har fået en god idé !

Cliff Richard holder lige nu 50 års jubilæum og fejrer det med en række koncerter i England.

   Det er en flot bedrift, og vi har bemærket, at de danske medier lader det gå næsten ubemærket hen, pånær et lille 7 minutters interview på morgen-tv (og ikke engang med manden selv). Vi mener, Cliff Richard fortjener MERE efter sådan en fantastisk indsats, så vi samler underskrifter ind for at få DR/TV2 til at vise en koncert eller lignende i anledning af jubilæet.

Cliff var den første, der skabte massehysteri på den europæiske popscene (det var  ikke The Beatles, som mange fejlagtigt tror). Han var den første, der bragte rock'n'roll til Europa. Han har formået at følge med tiden og forny sig, og lige nu turnerer han for fulde huse i England, inden han kommer til Danmark i 2010. Der er osse planer om en allersidste turné sammen med The Shadows. Det glæder vi os meget til.

Vi synes, det er en skam, at Cliffs 50 års jubilæum ikke bliver markeret i de danske medier. Derfor har vi nu startet en underskriftindsamling, så vi kan få DR/TV2 til at vise en koncert for alle de mange danske fans. Cliff har været her mange gange, og han har en kæmpemæssig fanskare i Danmark, så vi beder Jer inderligt om at skrive under - osse selvom I ikke er fans. Gør det for alle dem, der kan li' ham og synes, han skal fejres!

SKRIV UNDER HER OG STØT CLIFF: http://onlineunderskrift.dk/Vis/Skriv%20Under/CLIFFSKALFEJRES

Venlig hilsen Helle og Gitte, http://hellegitte-sircliff.blogspot.com

PS. I er desuden velkomne til at kopiere og indsætte dette indlæg på Facebook og diverse weblogs, så vi får beskeden ud til så mange som muligt.

Powered by ScribeFire.

1 comments by Cliffies:

Anonymous March 14, 2009 at 6:43 PM  

Hej jeg har et par ekstra billetter til Arena Fyn den 26.11.09 Gulv, række 14 (2 sammenhængende billetter). Prisgruppe A. Mail. Kennethbluhme@gmail.com

  © Blogger template 'Morning Drink' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP