2008-01-20

Om denne blogs skribenter

Helle:Jeg hedder Helle Fogh Thomsen. Jeg vil her på bloggen sammen med Gitte skrive og fortælle om Sir Cliff..

Jeg er gift, har 2 børn, en pige på 14 år og en dreng på 17 år. Vi bor i eget hus lidt ude på landet.

Jeg har været meget glad for Cliff i mange år. Jeg fik mit første bånd i 1973 I´m no Hero, da var jeg 9 år gamle. Den blev hurtig slidt op :-)

Siden har jeg været vild med ham, selvom det i nogle år har lagt lidt "stille" men nu har jeg igen mere tid til mig og hans musik, efter mine børn er blev ældre og har jeres.


Jeg hører hans musik så tit jeg kan komme afsted med det. Hans stemme bliver man bare altid i godt humør af.

Jeg har været til 3 koncert med ham. Det er ved at være mange år siden, og håber meget på han kommer til Danmark igen snart !!!

jeg er medlem at stronger fanklubben, og for første gang var jeg med til et træf her i sep.07. Det var ret sjov og interessant. De have pyntet op med billeder og plakater af ham overalt. Lavet små lamper med Cliff på og der var alt mulig man kunne købe af Cliff ting..Vi fik Cliffs vin og lækker mad.. Håber jeg kommer med en anden gang.


Gitte:Jeg hedder Gitte Ismail, og jeg er een af skribenterne på denne blog. Den første gang jeg stødte på Cliff var - så vidt jeg husker - i et TV-program med Jørgen De Mylius som vært, og Cliff sang "It has to be you, it has to be me". Det var i 1983, og jeg var 10 år gammel. Da jeg så kom op i teenage-årene, blev jeg fanatisk omkring det, og samlede ALT hvad der samledes kunne. Nu er jeg knap så fanatisk omkring det, men jeg synes stadigvæk, at Cliff Richard er en fremragende sanger, og jeg glæder mig til at komme igang med denne blog sammen med Helle. Jeg er ikke een af de fans, der jagter ham verden rundt - faktisk har jeg kun været til tre koncerter; den sidste i 1999. Forhåbentlig kommer jeg med til een af de næste koncerter i Danmark.Min CD-samling (indtil videre)

The best of Cliff Richard
The Rock Connection
The 31st of February Street
Something's going On
Love is forever
Kinda latin
Tracks'n'Grooves
About that Man (Bibel-oplæsninger)
His Land (soundtrack)
Real as I wanna be
The hits in between
Green Light
Every face tells a story
Rock on with Cliff Richard
Cliff Richard 1970's
Good News (gospel-album)
I'm nearly famous
Songs from Heathcliff
Cliff at Christmas
Two's Company (The Duets)
Small Corners
Wanted

0 comments by Cliffies:

  © Blogger template 'Morning Drink' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP